Ingredienser:

 

4 tykke skiver brød – daggammelt brød er bedst

§ 2 æg

§ ½ dl mælk

§ Salt

§ 67 gram sukker

§ 1 tsk ægte kanel

§ 3 spsk smør § Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce

Sådan gør du

Fjern skorpen fra hver skive brød og skær brødet I 3 lige tykke stave

Bland æg, mælk og en knivspids salt i en stor skål. Bland kanel og sukker i en dyb tallerken

Smelt 2 spsk smør i en stor pande.

Kom stavene i æggeblandingen (De skal ikke lægges i blød) Ryst overskydende æg af og kom dem på panden. Brun dem på 2 sider indtil de er gyldenbrune. Kom dem direkte fra panden op på kanelsukkeret og rul dem. Det er vigtigt, at dette foregår hurtigt – direkte fra panden til kanelsukkeret så sukkeret hænger fast.

Smelt det sidste smør og brun det sidste brød derpå med samme fremgangsmåde. Server med det samme sammen Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce til at dyppe i.

Tip:

Skær brødene så tykke at du ca. deler en skive i 3. Det er bedst med daggammelt brød, da frisk brød absorbere for meget æg og gør dem smattede indeni.