Arme riddere med ægte kanel og Butterscotch & Brandy Sauce
- Home
- Opskrifter
- Arme riddere med ægte kanel og Butterscotch & Brandy Sauce
Ingredienser:
4 tykke skiver brød – daggammelt brød er bedst
§ 2 æg
§ ½ dl mælk
§ Salt
§ 67 gram sukker
§ 1 tsk ægte kanel
§ 3 spsk smør § Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce
Sådan gør du
Fjern skorpen fra hver skive brød og skær brødet I 3 lige tykke stave
Bland æg, mælk og en knivspids salt i en stor skål. Bland kanel og sukker i en dyb tallerken
Smelt 2 spsk smør i en stor pande.
Kom stavene i æggeblandingen (De skal ikke lægges i blød) Ryst overskydende æg af og kom dem på panden. Brun dem på 2 sider indtil de er gyldenbrune. Kom dem direkte fra panden op på kanelsukkeret og rul dem. Det er vigtigt, at dette foregår hurtigt – direkte fra panden til kanelsukkeret så sukkeret hænger fast.
Smelt det sidste smør og brun det sidste brød derpå med samme fremgangsmåde. Server med det samme sammen Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce til at dyppe i.
Tip:
Skær brødene så tykke at du ca. deler en skive i 3. Det er bedst med daggammelt brød, da frisk brød absorbere for meget æg og gør dem smattede indeni.
Flere spændende opskrifter
Rødbede Salat
Hak den kogte rødbede, gulerødder og kål I ønsket størrelse. Tilsæt…