Ingredienser:

 

· 1 kilo petit kartofler

· 2 tsk salt til det kogende vand

· 500 gram bacon

· 1 lille rødløg I fine tern

· 2 fed hvidløg, presset

· Salat efter ønske. Evt Napolitana og rucola

· Salt og Peber

· 1,5 dl Wild Appetite Passionfruit Vinaigrette

– 1 tsk. Mr Bacon til pynt

· Evt krydderurter til pynt

Sådan gør du

Kog kartoflerne med salt. Lad dem småkoge I 15 minutter eller indtil de er møre. Skyl derefter kartoflerne under rindende koldt vand og sæt dem til side. Imens kartoflerne køler af, kan du stege bacon.

Kom bacon på nogle stykker køkkenrulle efter stegning og lad det køle af. Når det er afkølet, smuldres det i grove stykker.

Del kartoflerne eller del dem i kvarte afhængig af størrelsen, og kom dem i en stor skål. Tilsæt bacon, rødløg, salat og Wild Appetite Passionfruit Vinaigrette, og vend det forsigtig rundt.

Smag salaten til med salt og peber og pynt med krydderurter og Mr. Bacon

Retten kan både serveres lun eller kold fra køleskabet.