Ingredienser:

 

Bunden:

· ½ pakke digestive kiks

· 30 gram smelted smør

 

Bland kiks og smør og tryk forsigtigt i en smurt springform.

 

Fyld:

· 1 dåse kondenseret mælk

· 125 ml friskpresset citron

· ½ teske revet citronskal

· ¼ piskefløde

· 250 gram flødeost natural

· Wild Appetite Salted Caramel Sauce til pynt.

Sådan gør du

Tænd ovnen og forvarm den til ca 160 grader

Bland det kondenseret mælk med citronjuicen og rør det indtil det bliver tykt. Stil det i køleskabet i kort tid.

Pisk fløden – fløden skal være blød ikke for stiv. (Gem evt. en lille sjat fløde i kartonen, hvis fløden skulle blive for stiv, kan du redde den ved at komme lidt mere fløde i 😊 )

Bland flødeosten og flødeskum i mælkemixet. Vend det forsigtigt rundt indtil det er godt blandet. Smag evt. til med ekstra citron

Kom fyldet ovenpå kiksebunden.

Sluk ovnen og lad kagen stå derinde indtil ovnen er kold.

Kom kagen i køleskabet.

Serveres og pyntes med Wild Appetite Salted Caramel Sauce