Banan og kokos pandekager med Salted Caramel Sauce

Ingredienser:

80 gram mel

§ 30 gram rismel

§ 60 gram sukker

§ 60 gram kokosmel

§ 250 ml kokosmælk

§ 1 æg

§ 4 store bananer

§ 60 gram smør

§ 80 gram brun farin

§ 80 ml Lime juice

§ 15 gram Reve tog brunet kokos til pynt

§ Strimler af lime skal til pynt § Wild Appetite Salted Caramel Sauce for serving

Sådan gør du

Hæld melet I en skål. Tilsæt sukker og kokos og bland det med en ske. Lav en fordybning ned i blandingen.

Pisk let kokosmælken og ægget, hæld det ned i fordybningen i melblandingen og pisk indtil det er godt blandet.

Bag pandekagerne på en pande. Der skal blive omkring 5 pandekager. Når de er bagt kom dem på en tallerken og dæk dem med et viskestykke.

Skær bananerne diagonal I tykke skiver. Smelt smør på panden og steg bananerne forsigtigt indtil de er let brune og bløde. Drys bananerne med brun sucker og rør rundt I panden indtil sukkeret er opløst. Rør limejuicen i. Serveres I en stak med bananfyldet imellem hver pandekage. Pynt med revet kokos og limeskal og Wild Appetite Salted Caramel Sauce.

Banan og kokuspandekager billede (2)