Banan og kokos pandekager med Salted Caramel Sauce
- Home
- Opskrifter
- Banan og kokos pandekager med Salted Caramel Sauce
Ingredienser:
80 gram mel
§ 30 gram rismel
§ 60 gram sukker
§ 60 gram kokosmel
§ 250 ml kokosmælk
§ 1 æg
§ 4 store bananer
§ 60 gram smør
§ 80 gram brun farin
§ 80 ml Lime juice
§ 15 gram Reve tog brunet kokos til pynt
§ Strimler af lime skal til pynt § Wild Appetite Salted Caramel Sauce for serving
Sådan gør du
Hæld melet I en skål. Tilsæt sukker og kokos og bland det med en ske. Lav en fordybning ned i blandingen.
Pisk let kokosmælken og ægget, hæld det ned i fordybningen i melblandingen og pisk indtil det er godt blandet.
Bag pandekagerne på en pande. Der skal blive omkring 5 pandekager. Når de er bagt kom dem på en tallerken og dæk dem med et viskestykke.
Skær bananerne diagonal I tykke skiver. Smelt smør på panden og steg bananerne forsigtigt indtil de er let brune og bløde. Drys bananerne med brun sucker og rør rundt I panden indtil sukkeret er opløst. Rør limejuicen i. Serveres I en stak med bananfyldet imellem hver pandekage. Pynt med revet kokos og limeskal og Wild Appetite Salted Caramel Sauce.