blog

PØLSEHORN MED MR. BACON

Dejen: 50 gram gær 1 dl græsk yoghurt, skyr eller ymer 1 dl. mælk 1 æg ca. 500 gram mel ( hvedemel, grahamsmel mm - alt efter hvor grov du ønsker dejen skal være) 1 tsk salt 1 spsk sukker 3/4 dl RAPSODI rapsolie ca. 8 gode pølser - delt i 3. Fyld: MATAKANA BELLPEPPER...

læs mere

Chokolademuffins med HOKEY POKEY glasur

ca. 20 stk. Ingredienser: 2 æg 175 gram sukker 2 tsk. vaniliesukker 123 gram margarine 45 gram mel 140 gram kokosmel 50 gram hasselnødder 100 gram chokolade HOKEY POKEY CHOCOLATE SAUCE How to: Pisk æg og sukker rigtig godt. Tilsæt vanilien. Margarinen smeltes og...

læs mere

SPICE BY SPICE KRYDDERIER

De fleste af vores krydderier kan ud over at bruges på traditionel vis, røres op i creme Cremefraiche, græsk yoghurt, smør, mayonnaise og olie og dermed benyttes til dip, dressing og lækkert nemt tilbehør. Der er spark i disse krydderier, de smager og dufter virkelig...

læs mere

Italienske Flødekartofler

Ingredienser:   § 1 kilo kartofler § ½ liter piskefløde § 1 stor tomatpure § 2 spsk Redwine & Herbs § 1 spsk Mr. Onion § salt og peber efter smag     Sådan gør du1. vask eller skræl kartoflerne og skær dem i rustikke tern. 2. Bland fløde, tomatpure,...

læs mere

Da wild & Tasty blev til Spice By Spice:

Vores Historie: For godt 12 år kom vi i forbindelse med den sødeste Pernille Rydberg Wilms fra Wild & Tasty. Pernille solgte marinader, dressinger og dessertsaucer fra Wild Appetite fra New Zealand. Pernille havde været på ferie på New Zealand og var faldet over...

læs mere