Brød-Mix | Rød Thebrød
50,00 kr.
Rød Thebrød-Mix.
Kom blandingen i en skål tilsæt vand og mel og lad køre på enten røremaskinen eller håndmixer med dejkroge i 8 minutter.
Sprøjt dit bord med sprayfedt eller olie og vend dejen ud derpå. Vend dejen lidt rundt og del i evt. 2. Kom et klæde over og lad hvile i cirka 30 minutter.
Derefter formgives brødet, bollerne el. og sættes til hævning med et klæde yderligere ca. 30 minutter.
Rids brødet lige inden det skal bages. Pensl evt med æg og pynt med mel eller kerner.
TIP:
Hvis du kan lide brødet med mel kan du med fordel lade det hæve i en skål, hvor i du har lagt et klæde som du har drysset godt med mel i.
Hvis du har et bagestål er det rigtig godt, hvis du ikke har, så sæt en braddepande på hovedet i ovnen mens ovnen varmes op. Sæt brødet direkte ind på pladen med bagepapir. Dette sikrer en sprød skorpe og en effektiv måde at hæve dejen op på.
Nogle foretrækker at sætte lidt vand i ovnen, så der på den måde kommer lidt damp.
Ridsning: Prøv at søge på nettet, hvis du ikke er erfaren bager. Selve ridsningen er en nem måde at få et smukt udtryk i sit brød på.
Kategorier: Bakery Collection, Brød-Mix
Brød-Mix | Rød Thebrød
50,00 kr.
Rød Thebrød-Mix.
Kom blandingen i en skål tilsæt vand og mel og lad køre på enten røremaskinen eller håndmixer med dejkroge i 8 minutter.
Sprøjt dit bord med sprayfedt eller olie og vend dejen ud derpå. Vend dejen lidt rundt og del i evt. 2. Kom et klæde over og lad hvile i cirka 30 minutter.
Derefter formgives brødet, bollerne el. og sættes til hævning med et klæde yderligere ca. 30 minutter.
Rids brødet lige inden det skal bages. Pensl evt med æg og pynt med mel eller kerner.
TIP:
Hvis du kan lide brødet med mel kan du med fordel lade det hæve i en skål, hvor i du har lagt et klæde som du har drysset godt med mel i.
Hvis du har et bagestål er det rigtig godt, hvis du ikke har, så sæt en braddepande på hovedet i ovnen mens ovnen varmes op. Sæt brødet direkte ind på pladen med bagepapir. Dette sikrer en sprød skorpe og en effektiv måde at hæve dejen op på.
Nogle foretrækker at sætte lidt vand i ovnen, så der på den måde kommer lidt damp.
Ridsning: Prøv at søge på nettet, hvis du ikke er erfaren bager. Selve ridsningen er en nem måde at få et smukt udtryk i sit brød på.
Kategorier: Bakery Collection, Brød-Mix
Gourmet brød-Mix. Der er nok til 2-3 brød eller ca. 20 boller.
Tilsæt kun gær, vand og mel.
Ingredienser:
HVEDEmel, kartoffelflager, sukkerbelagt puffet
HVEDE (HVEDE, sukker), salt, sukker, surdejs[1]pulver af HVEDE, HVEDEmaltmel, rooibos,
gurkemeje, emulgator (E472e), dextrose, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G
Energi: 1400 kJ/330 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede 0,5 g
Kulhydrater 68 g
heraf sukkerarter 9,5 g
Fiber 4 g
Protein 8,5 g
Salt 6,6 g
I am message box. Click edit button to change this text.