Chokolademuffins med HOKEY POKEY glasur
- Home
- Opskrifter
- Chokolademuffins med HOKEY POKEY glasur
Ca. 20 stk.
Ingredienser:
- 2 æg
- 175 gram sukker
- 2 tsk. vaniliesukker
- 123 gram margarine
- 45 gram mel
- 140 gram kokosmel
- 50 gram hasselnødder
- 100 gram chokolade
- HOKEY POKEY CHOCOLATE SAUCE
How to:
- Pisk æg og sukker rigtig godt.
- Tilsæt vanilien.
- Margarinen smeltes og afkøles.
- Rør skiftevis margarine og mel/kokosmel i æggemassen
- Hak nødder og chokolade groft og vend det i dejen.
- Kommes i muffinforme – ca 1 spsk pr. form
- Bages i 15 minutter ved 200 grader.
Når kagerne er afkølet pyntes de med et tykt lag HOKEY POKEY SAUCE.
De er særdeles velegnet til at fryse uden glasur.