Chokolademuffins med HOKEY POKEY glasur

Ca. 20 stk.

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 175 gram sukker
  • 2 tsk. vaniliesukker
  • 123 gram margarine
  • 45 gram mel
  • 140 gram kokosmel
  • 50 gram hasselnødder
  • 100 gram chokolade
  • HOKEY POKEY CHOCOLATE SAUCE

How to:

  • Pisk æg og sukker rigtig godt.
  • Tilsæt vanilien.
  • Margarinen smeltes og afkøles.
  • Rør skiftevis margarine og mel/kokosmel i æggemassen
  • Hak nødder og chokolade groft og vend det i dejen.
  • Kommes i muffinforme – ca 1 spsk pr. form
  • Bages i 15 minutter ved 200 grader.

Når kagerne er afkølet pyntes de med et tykt lag HOKEY POKEY SAUCE.

De er særdeles velegnet til at fryse uden glasur.

chokolademuffins arrangeret på et røget eg spækbræt med en flaske med chokoladesauce ved siden af. Hokey Pokey Chocololate Sauce