Da wild & Tasty blev til Spice By Spice:

Vores Historie:

For godt 12 år kom vi i forbindelse med den sødeste Pernille Rydberg Wilms fra Wild & Tasty. Pernille solgte marinader, dressinger og dessertsaucer fra Wild Appetite fra New Zealand. Pernille havde været på ferie på New Zealand og var faldet over Wild Appetite´s produkter i en lille butik. Hun havde spontant købt nogle flasker med hjem. Ret hurtigt erfarede hun, at dette produkt var noget ud over det sædvanlige. Hun bestilte et par paller og derfra voksede forretningen.

Sådan startede det

Kendetegnet ved Pernille var hendes passion for produkterne, men også en ordentlighed som sælger, en ægte interesse og et knowhow ud over det sædvanlige. Vi købte produkterne af hende, og vi var dygtige til at sælge dem, da vi var lige så passioneret omkring, hvad Wild Appetite´s produkter kunne tilbyde. Mange af produkterne kendte vi ikke, men Pernille var særdeles dygtig til at få videregivet hvad de enkelte produkter kunne. Vi fandt hurtigt ud af, at Wild Appetite´s produkter tilførte almindelige retter en helt anden dybde og kulinarisk oplevelse. Almindelig kogte ris vendt i en pour over med mango og karry smagte himmelsk, og vi startede øjeblikkeligt med at eksperimentere med, hvad de enkelte produkter kunne i et køkken. Vi var imponeret.

Årene gik og vores veje skiltes. Vi glemte dog aldrig Pernille og Wild & Tasty. Vi snakkede ofte om, at vi manglede produkterne. En dag rettede vi henvendelse til Pernille, det var sådan lidt for sjovt, men da vi hørte, at Pernille af personlige årsager havde sagt produkterne fra sig, var vi på stedet klar over, at nu var det os. Vi var slet ikke i tvivl, og derfor smed vi alt vi havde i hænderne, og vi begyndte målrettet at arbejde for at få forhandlingen af produkterne. Det lykkedes <3

Spice By Spice blev født <3 Pernille har været en kæmpe hjælp i vores opstart, det kan slet ikke udtrykkes, hvor meget det har betydet for os. Så Pernille, vi vil passe på dit lille ”hjertebarn”, og vi vil gøre vores ypperste for at fylde dine fodspor ud. Tak!