Ingredienser:

 

§ 310 ml kogende vand

§ 200 gram dadler, hakket

§ 60 gram smør

§ ¾ tsk natron. ( Forsigtig med at bruge mere, da det kan afsætte smag derved)

§ 180 gram brun farin

§ 60 ml brun sirup

§ 2 æg (stuetemperatur) Eggs

§ 5 ml vanilje essens

§ 330 gram mel

§ 5 gram bagepulver ml

§ 5 gram ingefær pulver (købes i pose, står sammen med andre krydderier) § Wild Appetite Salted Caramel Sauce

Sådan gør du

 

Tænd ovnen på 180 grader. Smør 6 store muffinforme eller tag en braddepande på ca 24 cm. Hæld det kogende vand over dadlerne og smørret og rør til smøret smelter. Bland natron I og lad det afkøle fuldstændig. Rør det brune sucker og siruppen I indtil det er godt blandet.

Tilsæt æg og vanilje og rør godt.

Vend forsigtig melet, bagepulveret og ingeæren i massen. ( Det vil være meget flydende, sørg for ikke at røre for meget i det)

Kom det I formene og bag i ca. 30 minutter Når den er bagt færdig, luner du Wild Appetite Salted Caramel Sauce og hælder over kagen ved servering.