Brug skærebrættet til de daglige gøremål i køkkenet eller brug det til at anrette ost, tapas, brød, pølse og lækre hjemmelavede pizzaer på.

Skab også en hyggelig og rustik servering, ved at bruge skærebrættet til at servere lagkage og andre runde kager på.

Skærebrættet er lavet i bæredygtigt FSC certificeret egetræ. Der er kælet for detaljerne på dette runde skærebræt med afrundede sider og 2 plane sider.

Mr. Bacon krydderiblanding er anvendelig til utallige ting. Det kan bruges til tørmarinering, til at røre i cremefraiche, olie, smør og ost. Det smager også godt at drysse ovenpå scrambled eggs.

Frikadellemix giver dine frikadeller en over goddagen. Der er smag og sprødhed i denne krydderiblanding. Den kan bruges både til flæskefars, kyllingefars og fiskefars. Dog skal der spares lidt på vandet ved de 2 sidstenævnte. Krydderiblandingen er også lækker i veganske retter. Smager de som din mors? Nej! Det er der ingen frikadeller, der gør. Men disse er næsten lige så gode.

Sweet Thai Chilli Sauce er skøn til retter med både kylling og kød eller som dip. I det asiatiske og kinesiske køkken spiller dette bud på sweet thai chilli rigtig godt. Den er lidt mere chilistærk end de traditionelle, vi har i Danmark. Meget smagsfyldt og lækker.

I am message box. Click edit button to change this text.