Grillet laks med Mango, Lemongrass og Chilli dressing
- Home
- Opskrifter
- Grillet laks med Mango, Lemongrass og Chilli dressing
Ingredienser:
§ 4 stk laks med skind
§ 1 spsk olivenolie
§ ½ tsk salt
§ ½ tsk peber
§ 1 økologisk citron I både
§ Mango, Lemongrass og Chilli dressing
Sådan gør du
Gnid kød siden af laksen med olivenolien. Krydr godt med salt og peber.
Kom Mango,Lemongrass og Chilli dressingen over laksen. Lad det trække i 30 minutter.
Tænd grillen på høj varme.
Læg laksen på med skindet op på direkte varme. Luk låget og steg i 3-4 minutter.
Vend laksen forsigtigt og vend skindsiden ned. Skru ned for varmen og gerne indirekte varme. Luk låget på grillen og steg yderligere 4 minutter eller indtil laksen er gennemstegt.
Pensl laksene med Mango, Lemongrass og Chilli dressingen og server laksen med citronbådene som skal presse ud over laksen lige inden spisning.