Ingredienser:

 

§ 4 stk laks med skind

§ 1 spsk olivenolie

§ ½ tsk salt

§ ½ tsk peber

§ 1 økologisk citron I både

§ Mango, Lemongrass og Chilli dressing

Sådan gør du

Gnid kød siden af laksen med olivenolien. Krydr godt med salt og peber.

Kom Mango,Lemongrass og Chilli dressingen over laksen. Lad det trække i 30 minutter.

Tænd grillen på høj varme.

Læg laksen på med skindet op på direkte varme. Luk låget og steg i 3-4 minutter.

Vend laksen forsigtigt og vend skindsiden ned. Skru ned for varmen og gerne indirekte varme. Luk låget på grillen og steg yderligere 4 minutter eller indtil laksen er gennemstegt.

Pensl laksene med Mango, Lemongrass og Chilli dressingen og server laksen med citronbådene som skal presse ud over laksen lige inden spisning.