Grillet laks med Mango, Lemongrass og Chilli dressing

Ingredienser:

§ 4 stk laks med skind

§ 1 spsk olivenolie

§ ½ tsk salt

§ ½ tsk peber

§ 1 økologisk citron I både

§ Mango, Lemongrass og Chilli dressing

Sådan gør du

Gnid kød siden af laksen med olivenolien. Krydr godt med salt og peber.

Kom Mango,Lemongrass og Chilli dressingen over laksen. Lad det trække i 30 minutter.

Tænd grillen på høj varme.

Læg laksen på med skindet op på direkte varme. Luk låget og steg i 3-4 minutter.

Vend laksen forsigtigt og vend skindsiden ned. Skru ned for varmen og gerne indirekte varme. Luk låget på grillen og steg yderligere 4 minutter eller indtil laksen er gennemstegt.

Pensl laksene med Mango, Lemongrass og Chilli dressingen og server laksen med citronbådene som skal presse ud over laksen lige inden spisning.

Grillet laks med mango lemongrass billede (2)