Ingredienser:

Forbered 4 – 8 drumsticks.

  • 250ml Wild Appetite Smokey Barbecue Sauce
  • 200ml rapsolie
  • 8 x Kyllinge Drumsticks
  • 3 x Store pastinak, skrællet og snittet I ca 4x 4 cm.
  • 5 x Store gulerødder, skrællet og snittet I ca 4×4 cm.
  • 4 x sweet potato, I ønsket farve. Snittet i ca 4×4 cm.
  • 2 x Rødløg, skrællet og snittet I ca 4×4 cm.
  • 4 x Sqash snittet I ca 4×4 cm.
  • 100g Baby Spinatblade
  • 100ml Oliven Olie
  • 50ml Balsamico dressing plus lidt til garnituren.
  • Smag til med salt og peber

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 175⁰C.

Mix BBQ saucen og 75 ml af rapsolien og mariner kyllinge drumsticks´ene. Lad dem stå i stuetemperatur 1 times tid, så de kan trække marianden.

Kom dem på en braddepande og ind i ovene. Efter 15 min vend dem rundt  og giv dem ca 30 minutter mere.(Afhængig af størrelsen på kyllingen)

Find 2 rene skåle.

Del den resterende olie i de 2 skåle og tilsæt salt og peber.

I den ene skål mix´er du pastinak, gulerødder

I den anden sweet potato, rødløg og squash.

Kom pastinak og gulerødder I et ildfast fad og sæt ind I ovnen og 15 minutter senere kommer du kumara mixet i ovnen.

Pastinakmixet skal have ca 30 minutter I ovnen. Rør gerne I det hver 10 min.

Sweet potatomixet skal have ca. 20 minutter I ovnen. Rør gerne I det efter 10 minutter.

Når alle grøntsagerne er færdige så anret dem I en rustik skål og tilsæt de skyllede babyspinatblade, olivenolien, balsamico og smag den til med salt og peber.

Serveres med kyllinge drumstick´s og lidt ekstra BBQ dressing.