Specifikationer

Mål: 175 x 48 x 14 cm

Materiale: Olieret eg – Lyst træ

Der findes også en variant i røget eg.

Gratis levering!

Håndklædestige i lækker dansk kvalitet

Håndklædestigen er en kreativ, stilfuld og meget flot måde, hvorpå håndklæder eller andre ting i boligen kan hænge flot. En håndklædestige i egetræ er særdeles praktisk og kan nemt placeres i flere af husets mange rum f.eks. børneværelset, køkkenet, entréen, badeværelset eller i soveværelset.

Total lækker håndklædestige eller skal vi bare sige, at skulle vi selv have en stige i vores eget hjem, ville valget uden tvivl falde på denne enkle dansk designede egetræsstige. Stigen er flot og nordisk i sit udtryk. Vi er også begejstret for den smukke hylde på håndklædestigen, den passer ind overalt i vores bolig.

Det ser også flot ud at hænge S-kroge på by Brorsons håndklædestige og hænge små hyggelige kurve til opbevaring af lækkerier, håndklæder eller morgenkåber mm på håndklædestigen. S-krogenen medfølger ikke, men kan købes mange steder. S-krogene findes både i stål, sort, messing og mange andre farver, og her kan du meget let selv sætte dit eget præg på.

Stigen skal blot sættes op ad væggen, så er den klar til brug. Der er monteret gummi under benene på denne håndklædestige, og det sikrer at håndklædestigen ikke skrider trods underlaget er glat. Designet af håndklædestigen er så flot og elegant udført, at håndklædestigen vil give kant og finesse, uanset om du vælger at sætte stigen på badeværelset til håndklæder, i køkkenet til viskestykker, i soveværelset til sengetæppet eller i entréen til jakker og tørklæder.

Det betyder også, at du frit kan flytte denne håndklædestige mellem f.eks. soveværelset og køkkenet, da den står frit op af væggen, det gør, at du nemt kan rykke lidt rundt i din bolig, når der nogle gange skal ske lidt nyt.

Den flotte hylde på By Brorson´s håndklædestige inviterer nærmest til en blomst og et par stearinlys. Hylden kan nemt dekoreres, og hylden kan selvfølgelig også sagtens fremstå minimalistisk med en smuk kurv eller helt uden produkter på, da egetræet og denne håndklædestige er så smuk i sig selv.

Uanset om du vælger din håndklædestige i olieret egetræ eller stigen i røget egetræ, vil denne håndklædestige give rummet en smuk kontrast, varme og glød med sit enkle nordiske design produceret i træ.

Produktet er både egnet til dekoration og til at bruge. By Brorson´s stige skal bare sættes op af en væg, lige klar til brug.

Da egetræ er et organisk materiale, og ikke et egetræ er helt ens, kan farven variere fra stige til stige. Du kan sige, at hver håndklædestige har sin egen personlighed. Dette gør efter vores mening kun denne håndklædestige endnu smukkere og meget mere interessant at kigge på. Denne håndklædestige bliver kun smukkere ved brug, er det ikke fantastisk? Sådanne produkter samler vi på i vores hjem.

I am message box. Click edit button to change this text.