Ingredienser:

 

§ 60 gram rosiner

§ 30 ml Rom

§ 150 gram mel

§ Knivspids salt

§ 15 gram flormelis

§ 2.5 ml vanilje essens

§ Reven skal a fen økologisk citron

§ 3 æggeblommer, let pisket

§ 3 æggehvider

§ 50 gram sigtet flormelis

§ 125 ml mælk

§ 60 gram knuste mandler

§ 80 gram smør § Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce

Sådan gør du

 

Giv rosinerne et hurtigt opkog, lad dem dryppe af og hæld rom over dem.

Si melet i en stor skål. Kom salt, flormelis, vanilje, citronskal, de let piskede æggeblommer og mælk og rør i det indtil det er godt blandet. Lad det stå på bordet i 20 minutter.

Pisk æggehviderne med flormelis og nogle få dråber citronsaft indtil den er stiv. Hvis det ønskes kommer de knuste mandler i . Vend forsigtig ned i melmixet. Smelt smørret på en stor pande, kom halvdelen af dejen i og drys med rosiner. Kom resten af dejen over rosinerne. Lad det brune indtil underside er gylden brun. Vend den på panden. Ved at bruge 2 gafler kan du forsigtig trække pandekagen I spisebidder størrelse mens det steger videre. Vend de små stykker ofte. Serveres varme med Wild Appetite Butterscotch & Brandy Sauce