Kom i kontakt

Telefon: 24 42 92 22

Mail: info@spicebyspice.dk

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

  

Kærligst Ib & Lise

SpicebySpice

Om os:

Vi er madelskere som dig!

Hej! Vi er Lise og Ib og vi er de stolte indehavere af SpicebySpice, som er den eneste danske forhandler af Wild Appetite fra New Zealand – en producent med en skarp sans for det gode gastronomiske håndværk, innovation og nytænkning. Alle produkter er skræddersyede til det nordiske køkken og går perfekt i tråd med dit eksisterende basiskøkken. Vi forelskede os i Wild Appetite for mere end et årti siden og livet har siden båret fantastiske smagsoplevelser med sig. Og nu kan du også være med. Vi er nemlig sprunget ud som en selvstændig familieejet virksomhed og leverandør af disse smagfulde produkter. 

Familievirksomhed fra Himmerland

Her hos SpicebySpice er der højt til loftet og vi gør en dyd ud af, at have det sjovt, mens vi skaber virksomhed. Det skal være en fornøjelse at lave mad og der skal være kortest mulig vej fra jord til bord. Derfor er vores ben også solidt placeret i den jyske Himmerlandske muld, hvorfra vi distribuerer vores varer – tæt på dig!

Her hos familien Klausen er det dels det æstetiske og dels det autentiske ved de rå krydderoplevelser, som driver os. Vi er ellevilde med de råvarer vi kan levere til vores glade kunder – så meget, at du finder hvert eneste produkt i sortimentet hjemme hos os selv. Produkterne er desuden fortrinsvist både glutenfrie og veganske, så alle kan være med. Derudover holder de længe på køl (op mod et halvt år efter åbning) – selvom vi er sikre på, at du vil have svært ved, at lade dem stå så længe. 

Vi håber du vil nyde din shoppetur her hos SpicebySpice

Kærligst Ib og Lise