Da vi skulle præsentere vores sortiment første gang i august 2019, kunne vi vise 8 slags krydderier frem, som vi var stolte over. Det var med en vis portion nervøsitet, at vi afventede reaktionerne, og vi blev og er så glade over den fantastiske modtagelse.

I dag har vi et udvalg på over 24 krydderier i forskellige størrelser, 10 DIP´s ud over vores salte og pebre.

Vores forskellige krydderier er plukket fra øverste hylde og må betegnes som et gourmetprodukt. Vi tilstræber altid at få den bedst mulige kvalitet på vores krydderier samtidig med at krydderierne skal være brugervenlige.

Historien bag krydderierne og designet.

Som nævnt tidligere havde Ib gået og drømt og nørdet i dette baconkrydderi. Ib har arbejdet med krydderier i over 30 år, og han har derfor et stort kendskab til de forskellige krydderier, sammensætninger af krydderier, og hvordan de virker.

I 2018 tog vi springet fra dagdrømmene til at realisere drømmen. Først i august 2019 var vi helt klar til at søsætte vores lille drømmeprojekt. At det har taget sådan en fart, og at det er blevet taget så godt imod, turde vi end ikke drømme om – og jeres modtagelse af hele vores brand giver os så meget glæde og energi til at videreudvikle brandet SPICE BY SPICE

RUBS af de bedste krydderier!

Som slagter og grill entusiast vil man have RUBS. De virker nemlig til alle dine mad kreationer. . Både til marinering, BBQ, pandestegning, i olie, smør osv. Vi repræsenterer et stort udvalg af RUBS lavet af de bedste krydderier. Udvalget er efterhånden bredt og det spænder fra paprika, røg, oregano til salt, krydderurter og chili.

Du kan gnide eller drysse RUB på kødet, derefter skal det ligge ved stuetemperatur til det lige som “smelter”, herved trænger det ind i kødet og holder på saften og afgiver den lækre smag af krydderiet ved tilberedningen.

På panden bruges det som et almindeligt krydderi, som skal svitses. Hvis du vælger at røre det op i eks olie – kan du smage dig lidt frem. Vi plejer at bruge ca. 1 tsk. til 2 dl olie – men nogle gange stærkere.

Vi har anført ved hvert krydderi, om det er RUB, SPICE osv.

Vidste du, at vores Originale Peber Mix til vores kværne, er lavet på kernen af pebret? Dette betyder en helt anden smag, en helt anden kvalitet fyldt med æteriske olier, end når du får peber, som er lavet på peber skallen.

Ib havde forelsket sig i en krydderibøtte for mange år siden, da vi boede i USA. Han har snakket om den igen og igen. Mest fordi, at han kunne få hånden ned i den, da han har brug for at ”mærke” maden. Vi fandt vores alu dåse, og vi var slet ikke i tvivl om, at det var den, som vi skulle have krydderier i. Både pga. muligheden for at kunne tage krydderiet med fingrene, men også det minimalistiske udtryk og pga. holdbarheden i materialet. Sustainability!

Der forefindes refill poser i de fleste krydderier. De forhandles dog kun hos det fantastiske forhandlerteam vi har over hele Danmark, da vi pakker dem, som de bliver bestilt, så de er så friske som mulige.

Dette førte så lidt senere til, at vi satte os for, at vi ville have en kværn i vores sortiment, som både var god, flot og egnet til refill. Tiden er ikke til at smide en hel plastik kværn væk, når krydderiet er tømt. Det var ikke en nem mission, men det lykkedes – og vi er så glade for vores keramiske kværne, som både virker fantastisk godt og er smukke på køkkenbordet. I efteråret 2020 fik vi et større udvalg med en højere variant af kværnen, så vi nu både kan tilbyde en høj og en lav krydderikværn. Selvfølgelig kan der købes refill poser dertil, det fuldender hele vores tanke omkring kværnene.

Tilbage til krydderierne:

Krydderier i høj kvalitet

Krydderier er vel bare krydderier ikke? Men nej sådan er virkeligheden ikke,  kvaliteten varierer meget, og der er stor forskel på om din krydderiblanding er lavet med ægte krydderier eller ikke.

SPICE BY SPICE´s krydderier er meget alsidige og blandingerne er udvalgt nøjsomt og med stor omhu og kærlighed – når du dufter og smager krydderierne, er du på ingen måde i tvivl om, at du har fået fat på et kvalitetsprodukt af den bedste slags.

Vi vil gerne på sigt kunne tilbyde et større udvalg af krydderier fra alle dele af den fantastiske verden.

Hvordan kan jeg bruge de forskellige krydderier?

Den intense og lækre smagsprofil på udvalget af krydderi varianterne gør, at der er et utal af anvendelsesmuligheder:

  • Svits de forskellige krydderier på panden, tilsæt salater, gryderetter, dressinger, kantkrydring, rubs, marinader mm.
  • Kryddersmør (Rør det valgte krydderi i stuetempereret smør og sæt på køl bagefter – tilsæt evt. salt & peber)
  • Krydder mayo (vend det ønskede krydderi i mayonnaise. Bacon mayo kan blive stærkt vanedannende)
  • Krydderost (Flødeost naturel, hytteost el. tilsættes det ønskede krydderi, og røres godt sammen. Lækkert fyld til svinemørbrad, kylling eller det nybagte brød)
  • Dressing (Skyr, cremefraiche, græsk yoghurt eller andet ønsket mælkeprodukt tilsættes det ønskede krydderi – evt. med salt og peber. Hjemmelavet dressing på den nemme måde.
  • Krydder Olie (Igen her tilsættes det ønskede krydderi din yndling olie. Du kan bruge krydderolien som marinade, dressing eller til at stege i)

Opskrifter med de forskellige krydderier på de sociale medier:

På Facebook og instagram kan du finde opskrifter, viden og information, vi deler alt, som vi kan komme i tanke om, som har relevans, og der kommer også hele tiden nye opskrifter på hjemmesiden.

Krydderier fra os with love and taste

Når du køber produkter hos SPICE BY SPICE gør vi alt for at give dig en god og sikker kundebetjening -lige fra en god oplevelse på hjemmesiden til levering af vores produkter. Har du spørgsmål om vores udvalg, ingredienser eller andre forskellige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere eller uddybende information.

Vi har gjort os umage, og vi håber, at du vil elske krydderierne lige så meget som vi gør.

Keep it simple with lots of love and taste

/ Lise