Circle lysestage fra by Brorson

Med Circle stagens enkle design og dens fleksible muligheder passer den til enhver anledning og man kan veksle mellem dens udtryk. Brug den med 1 lys, to, tre, 4 til advent eller tilkøb flere lyseholdere. Pynt den med en koglegren eller kugler til jul, ligesom den er utrolig smuk som et stilleben på et af By Brorsons bakker

Ligesom alle andre af by Brorsons træprodukter, er Circle lysestagen lavet af FSC certificeret egetræ. Dette betyder, at der ikke fældes mere træ i en given skov, end skoven selv kan nå at reproducere. Og det er noget vi sætter stor pris på. Hos os er bæredygtig produktion et absolut krav, ligesom vores produkter produceres i Danmark og skaber arbejdspladser. Circle stagen er ideudviklet ud fra en trærest, som opstod under produktionen af Circle æsker, og på den måde er alle ressourcer brugt og vi har undgået materialespild. Vi passer på naturen. Circle lysestagen passer til kronelys, bedelys og keglelys. Hver metalindsats kan nemt og praktisk rengøres for stearin ved at prikke i hullet under metalholderen. Lad aldrig stearin brænde helt ned. Lyset skal slukkes når det når metalindsatsen. Lad ikke lysetagen blive våd.

Vi er fuldstændig sikker på, at dette er gaven til både ham og hende. Man vælger selv, om den skal have et feminint udtryk med lidt pynt, eller om den blot skal stå enkel og maskulin i sit udtryk. En oplagt gaveidé, som holder i mange år. Circle stagen i røget eg er utrolig smuk med alle farver af lys, du kan bruge kronelys, rustikke lys eller keglelys i flere højder, ligesom laklys også er smukke som kontrast til det rå træ.

by Brorson – Dansk design produceret i Danmark

by Brorson designer interiør og livsstil til boligen.

Inspirationen til produkterne hentes i den nordiske natur og stolte danske designtraditioner.

by Brorsons design er inspireret af det minimalistiske formsprog og sammen med nøgleord som kvalitet, materialevalg og produktion i Danmark, udgør de essensen i by Brorsons nordiske stil.

I am message box. Click edit button to change this text.