25 gr gær

5 dl vand

3 spsk. god olie

1 spsk. Honning

1 tsk. salt

200 gr durum mel

Ca. 600 gram hvedemel eller grovere mel.

Fyld:

300 gr. Smør

2 spsk SPICE BY SPICE krydderi – efter smag

200 gram ost. (Gerne revet med 4 slags ellers revet ost efter ønske)

Salt og peber.

 

SÅDAN GØR DU:  

Opløs gæren i vandet. Tilsæt resten. Ælt dejen rigtig godt.

Sæt den til hævning 15 minutter.

Sæt en gryde over med vand.

Bland smør og krydderier.

Del dejen i 4 dele.

Rul en firkant ud. Kom ¼ af smørret derpå og drys rundhåndet med ost.

Rul firkanten sammen fra det lange stykke.

Skær rullen op i midten undtagen for oven. Twist nu rullen og læg på den korte bane på braddepanden.

Dette gentages ved alle 4 stykker.

Kom ost ovenpå og drys med krydderi.

Sæt braddepanden i en slukket ovn og sæt gryden med det kogende vand under. Lad hæve i 15 minutter.

Tag braddepanden ud og varm ovnen op til 200 grader og bag i cirka 15-20 minutter.

De er særdeles velegnet til at fryse.