Mousse er udover mousse fremragende til lagkager, tærter, snitter, vandbakkelser og pynt på cupcakes mm.
Glem alt om husblas. Her skal moussen blot piskes med fløde og vand i 2-3 minutter, så har du den lækreste cremede fromage.
Rækker til 2-3 små tærter eller ca. 20 portioner.
Indeholder 150 gram
Anvendelse til:
Lagkager, Tærter, Snitter, Vandbakkelse, Cupcakes, Roulader
Opskrift:
50 g Chokolade mix
65 g vand
¼ L letpisket fløde.
Kom det hele i en skål og pisk det til du har den ønskede cremede konsistens.
Fryseegnet.
Ingredienser: Sukker, fedtfattig kakao(30%), gelatine (okse), antiklumpningsmiddel (E170)
NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G
Energi: 1503 kJ/356 kcal
Fedt 3,2 g
heraf mættede 1,9 g
Kulhydrater 61,1 g
heraf sukkerarter 58,2 g
Fiber 9,4 g
Protein 16 g
Salt 0,1 g