Mousse er udover mousse fremragende til lagkager, tærter, snitter, vandbakkelser og pynt på cupcakes mm.

Glem alt om husblas. Her skal moussen blot piskes med fløde og vand i 2-3 minutter, så har du den lækreste cremede fromage.

Rækker til 2-3 små tærter eller ca. 20 portioner.

Indeholder 150 gram

Anvendelse til:

Lagkager, Tærter, Snitter, Vandbakkelse, Cupcakes, Roulader

 

Opskrift:

50 g Chokolade mix

65 g vand

¼ L letpisket fløde.

Kom det hele i en skål og pisk det til du har den ønskede cremede konsistens.

Fryseegnet.

 

Ingredienser: Sukker, fedtfattig kakao(30%), gelatine (okse), antiklumpningsmiddel (E170)

NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G

Energi: 1503 kJ/356 kcal

Fedt 3,2 g

heraf mættede 1,9 g

Kulhydrater 61,1 g

heraf sukkerarter 58,2 g

Fiber 9,4 g

Protein 16 g

Salt 0,1 g

I am message box. Click edit button to change this text.