Mousse er udover mousse fremragende til lagkager, tærter, snitter, vandbakkelser og pynt på cupcakes mm.

Glem alt om husblas. Her skal moussen blot piskes med fløde og vand i 2-3 minutter, så har du den lækreste cremede fromage. Rækker til 2-3 små tærter eller ca. 20 portioner.

Indeholder 150 gram

Opskrift:

50 g Jordbær mix

65 g vand

¼ L letpisket fløde.

Kom det hele i en skål og pisk det til du har den ønskede cremede konsistens.

Fryseegnet.

Ingredienser:    Sukker, dextrose, jordbær frugt (tørrede jordbær (6,5%), maltodextrin, surhedsregulerende middel (E330), farve (E162)), gelatine (bovine), antioxidanter (E330), naturlig aroma, rødbedeekstrakt.

NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G

Energi: 1618 kJ/381 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede 0 g

Kulhydrater 84 g

heraf sukkerarter 79,9 g

Fiber 1,2 g

Protein 8,4 g

Salt 0,1 g

I am message box. Click edit button to change this text.