Mousse er udover mousse fremragende til lagkager, tærter, snitter, vandbakkelser og pynt på cupcakes mm.
Glem alt om husblas. Her skal moussen blot piskes med fløde og vand i 2-3 minutter, så har du den lækreste cremede fromage. Rækker til 2-3 små tærter eller ca. 20 portioner.
Indeholder 150 gram
Opskrift:
50 g Jordbær mix
65 g vand
¼ L letpisket fløde.
Kom det hele i en skål og pisk det til du har den ønskede cremede konsistens.
Fryseegnet.
Ingredienser: Sukker, dextrose, jordbær frugt (tørrede jordbær (6,5%), maltodextrin, surhedsregulerende middel (E330), farve (E162)), gelatine (bovine), antioxidanter (E330), naturlig aroma, rødbedeekstrakt.
NÆRINGSVÆRDI PR. 100 G
Energi: 1618 kJ/381 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede 0 g
Kulhydrater 84 g
heraf sukkerarter 79,9 g
Fiber 1,2 g
Protein 8,4 g
Salt 0,1 g