Mr. Bacon | Bacon Krydderi

Indeholder 50 gram

Ingredienser:

Krydderier ( paprika, peber, kommen, fennikel, røget koriander, chili, muskat, anis), salt, rørsukker, løg, champignonpulver, baconaroma, hvidløg, urter (koriander, oregano), krydderiekstrakt(paprika)

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi 987 Kj / 235 kcal

Fedt 4,7 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 34,8g

-heraf sukkerarter 27,9 g

Kostfibre 10,9 g

Protein 7,9 g

Salt 30,0 g

Natrium 12,0 g

Hvad kan vores bacon krydderi ‘Mr. Bacon’ bruges til?

Her i vores hus hitter bacon mayo lige nu – rør lidt af bacon krydderiet i mayonnaise og server det til de stegte kartofler eller pomfritter. Vores bacon krydderi smager rigtig lækkert i mayonnaisen, og det imponerer de fleste. Chili mayo har været populær i Danmark i mange år, og bacon krydderiet i mayonnaise er et rigtig godt alternativ dertil.

Står aftenens menu på bagte kartofler, kan der laves en bacon dressing eller en bacon kryddersmør. Det er nemt, og det smager lækkert. Når vi laver kryddersmør tilsætter vi nogle gange lidt peber sammen med bacon krydderiet. Hvis du i stedet for vil lave en kold dressing til den bagte eller de stegte kartofler, kan vi godt lidt at snitte rød peber, rødløg og forårsløg og vende i f.eks. cremefraiche og smage til med bacon krydderiet og lidt peber.

Skal vi hygge med chips eller grøntsagsstave rører vi det ganske enkelt i cremefraiche. Så er der smagsfyldt dip på ingen tid.

Brug også gerne Mr. bacon i olie og marinere dit kød eller grøntsager deri. Du kan selvfølgelig også servere Baconolie til eksempelvis pizzaen eller steaken.

Eller måske vil du gerne spare fedtet fra bacon, så er Mr. Bacon et godt alternativ til at drysse ovenpå dine æg eller på din leverpostej.

Brug evt. Bacon krydderiet som RUB ovenpå steaks, koteletter eller andet kød. Du kan også svitse dit kød på panden med Mr. Bacon.

Rub er betegnelsen for en blanding af tørre krydderier, der bruges til marinering af kød og lægger sig som et ekstra lag på kødet. Det er en form for en tør marinade. Når du vælger en rub, sikres du, at fugtigheden beholdes i dit kød under stegningen, dog er den primære funktion ved en rub at tilføre smag. Du kan med fordel marinere kødet flere timer inden det skal grilles, da smagen så kan trænge godt ind i kødet, eller du kan gøre det lige inden tilberedningen.

Ved at vælge et bacon krydderi tilfører du den lækre røget smag fra bacon til dine retter uden det fedt, som mange af os gerne vil undgå.

Du kan bruge Mr. Bacon på så mange forskellige måder, det må siges at være et meget alsidig krydderi.

I am message box. Click edit button to change this text.