Om SPICE BY SPICE

Vi lever af dine smagsløg

Ib og Lise Klausen bringer gourmet ind i de danske hjem

Ib Klausen er uddannet slagter og har altid haft øje for gode råvarer og har de sidste 30 år eksperimenteret og været passioneret omkring gastronomi og nyudvikling af klassikere i det nordiske køkken. Derfor oplever man også både et smukt nordisk design på flaskerne, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af produkterne. Kun det bedste er godt nok.

Æstetikken og autenciteten har altid været i højsædet hos Familien Klausen, når der skulle serveres et måltid mad. Der skal både være noget godt for øjet, men også for smagsløgene. Og så skal mad være sundt! Derfor har råvarerne har altid spillet en stor rolle hos hele familien – og med SPICE BY SPICE, kan du også nyde luksus til hverdag.

Fra New Zealand til Himmerland

Luksus til hverdag

SPICE BY SPICE er din danske forhandler af fantastisk lækre produkter fra New Zealandske WILD APPETITE. Samtidig er SPICE BY SPICE en familievirksomhed med benene dybt placeret i den Himmerlandske muld.

Det er mere end 12 år siden, at familien Klausen stiftede bekendtskab med Wild Appetite fra New Zealand. Siden har de været hovedkulds forelskede. Nu forhandler SPICE BY SPICE dem på det danske marked.

Produkterne er velsmagende og eksklusive. De giver lige præcis det tvist, som gør, at det smager som du selv ville have lavet den. De løfter dine hverdags-råvarer op på et højere kulinarisk niveau og hvem vil ikke gerne have en lille fest i munden hver eneste dag?

Vores produkter

Unik smag - hver gang

Vores produkter er nytænkende, innovative. Enkeltheden i det visuelle og mangfoldigheden på smagsløgene kendetegner SPICE BY SPICE´s koncept på en rammende måde.


Gå til shop
Vores mission

Hos SPICE BY SPICE leverer vi hver dag gourmet til hr. og fr. Danmark. Det gør vi via vores webshop, samt vores loyale forhandlere i delikatesse-detailen. Vi indkøber kun råvarer vi selv vil bruge i vores eget køkken og sælger vores produkter til fair priser.

Vores vision

Vi synes ikke du skal nøjes. Din hverdag skal booste med farver, spræl og mad i højeste kvalitet. Derfor er det også vores ambition, at SPICE BY SPICE skal vokse sig ind i Danskens hjerte og blive fast inventar i ethvert basiskøkken. Vi drømmer stort på din maves vegne.

Vegansk

Vores produkter er fortrinsvist veganske og vegetariske. Nyd derfor dine måltider med god samvittighed for både din sundhed, kloden og dyrevelfærden.

Fedtfattig

Vores produkter har fortrinsvist en fedtprocent på under 1%. Derudover er de lavet med et minimum af vand og kan derfor holde sig ca ½ år i køleskabet efter åbningen. 

Glutenfri

En stor del af vores sortiment er glutenfri. På den måde kan vi passe godt på din velvære og sikre at din sensitive mave ikke gør av.