Om Spice By Spice

Spice By Spice – Det danske firma som forhandler de lækre produkter fra Wild Appetite i New Zealand. Spice by Spice er en familievirksomhed med benene dybt placeret i den Himmerlandske muld.

Æstetikken og autenciteten har altid været i højsædet hos Familien Klausen, når der skulle serveres et måltid mad. Der skal både være noget for øjet og for smagsløgene, råvarerne har altid spillet en stor rolle hos familien.

 

Ib Klausen er uddannet slagter og har altid haft øje for gode råvarer og har de sidste 30 år eksperimenteret og været passioneret omkring gastronomi og nyudvikling af klassikere i det nordiske køkken. Derfor oplever man også både et smukt nordisk design på flaskerne, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af produkterne. Kun det bedste er godt nok. Enkeltheden i det visuelle og mangfoldigheden på smagsløgene kendetegner Spice By Spice´s koncept på en meget rammende måde.

Hvert enkelte produkt har en helt unik smag. De fleste produkter fra Wild Appetite er nytænkende, innovative og findes ikke på det danske marked i forvejen.

De fleste produkter er Veganske og Glutenfri og har en fedtprocent på under 1%. Produkterne er lavet med et minimum af vand og kan derfor holde sig ca ½ år i køleskabet efter åbningen. Råvarerne er udsøgte og af den fineste kvalitet.

For snart 12 år siden stiftede familien kendskab til Wild Appetite fra New Zealand og de forelskede sig hovedkulds i produkterne. Nu er Spice by Spice endelig klar til at lancere dem på det danske marked. Produkterne er velsmagende og eksklusive, de giver lige præcis det lille tvist, som gør, at det smager som du selv ville have lavet den. Løfter råvarerne op på et andet niveau og hvem vil ikke gerne have en lille fest i munden eller for den sags skyld i hverdagen.?

Hej! Vi er madelskere som dig

Telefon: 24 42 92 22

Mail: info@spicebyspice.dk

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

Venligst

Lise og Ib

Spice by Spice