Dejen:

50 gram gær

1 dl græsk yoghurt, skyr eller ymer

1 dl. mælk

1 æg

ca. 500 gram mel ( hvedemel, grahamsmel mm – alt efter hvor grov du ønsker dejen skal være)

1 tsk salt

1 spsk sukker

3/4 dl RAPSODI rapsolie

ca. 8 gode pølser – delt i 3.

Fyld:

MATAKANA BELLPEPPER SAUCE

Pynt:

Æg

Mr. Bacon

Seasamfrø

HOW TO:

Lun mælken og tilsæt gær.

Derefter ymer, olie, sukker og æg. Røres godt.

Tilsæt salt og gradvis melet.

Ælt dejen til den er elastisk og lækker uden at være klistret eller overmæt af mel.

Lad dejen stå og hygge sig en times tid under et viskestykke,

Del dejen i 3 og rul dejen ud i en stor cirkel.

Skær 8 trekanter. – Læg en pølse i den brede ende og kom en klat MATAKANA BELLPEPPER SAUCE foran pølsen.

Rul nu den brede ende mod spidsen samtidig med at du forsigtigt hiver i den tynde ende, så dejen bliver så lang som muligt.

På den måde bliver der flere “runder” på pølsehornet, og det bliver derved mere dekorativt.

Du gentager til alt dej og pølser er brugt.

Stil dem nu på en bageplade med et viskestykke over og lad dem efterhæve en ½ times tid mens du forvarmer ovnen på 180 grader varmluft.

Pølsehornene kan efter sluthævning pensles med æg og drysses med Mr. Bacon og evt. sesamfrø.

De skal bages 10-12 min eller til gyldenbrune.

Frys dem gerne mens de stadigvæk er lune. De kan også sagtens holde sig i køleskabet.

Intet slår nybagt brød, men de er godkendt dagen efter i madpakken.

Hvis du har haft dem på frost, så tø dem op i køleskabet, og kom dem i en forvarmet ovn på 200 grader og giv dem 3-5 minutter.