Ingredienser:

 

1 pizzabund

Olivenolie

Hvidløg

Topping § Wild Appetite Melanesian Mango Pour Over Sauce

§ 200g stegt græskar, skåret ud i tern

§ Mozzarella ost, revet

§ 1 Rødløg, skiver

§ 150g Feta ost, smuldr osten groft imellem fingrene

§ Pinjekerner

§ Frisk basilikum

§ Sukker

§ Sea salt & friskkværnet peber

Sådan gør du

Start med at blande olivenolien og hvidløget. Kom det udskårne græskarkød I en braddepande eller ildfast fad og hæld noget af olivenolien over. Lad det stege i ovnen på ca 200 grader, til det er brunet og sprødt. Imens græskarkødet steger I ovnen kan du stege rødløget på en pande indtil det bliver blødt. Tilsæt lidt sukker og salt og vent på det karamelliserer svagt.

Når græskarkødet er færdigt skrues ovnen op til 225 grader . Pensl pizzabunden med olivenolien og tilsæt Wild Appetite Melanesian Mango Pour Over Sauce fordelt over hele pizzabunden. Tilsæt mozarella og top med græskar, løg, feta og pinjekerne

Bages i ca 5-7 minutter.

Inden servering drysses frisk basilikum ud over pizzaen.