SPICE BY SPICE KRYDDERIER

De fleste af vores krydderier kan ud over at bruges på traditionel vis, røres op i creme Cremefraiche, græsk yoghurt, smør, mayonnaise og olie og dermed benyttes til dip, dressing og lækkert nemt tilbehør. Der er spark i disse krydderier, de smager og dufter virkelig af noget.

Vores absolutte bestseller. Den smager godt næsten sammen med alt. Rør den op, steg i den, gnid den på kødet inden stegning, drys over salaten eller på leverpostejen. En nem genvej til kryddersmør eller dressing til den bagte eller stegte kartoffel. En røget krydderiblanding med sød/stærk smag af bacon, paprika, peber, kommen, fennikel, røget koriander og chili. Krydderiblandingen er vegansk.

Her har vi groftskåret frysetørret løg, som instant giver løgsmagen. Den er intens og der skal ikke bruges meget. Den står ikke og gærer i eks kartoffelsalaten eller frikadellerne. Den er lækker at drysse over avocado eller andet grønt, pålæg mm. Slut med at pille løg. Enkelt og nemt

Rød Krydderiblanding med en smag af paprika, løg, hvidløg, spidskommen og chili. Den anbefales både til at svitse kød i men også til at røre i græsk yoghurt, creme fraiche mm. Perfekt til mexicanske retter, da du både kan stege kødet i blandingen og samtidig røre den op og bruge den som dressing eller dip.

Groft peberkrydderi som er særdeles velegnet til pebersteaks eller kantkrydring. Der er tilsat 4 forskellige pebertyper. Hvid, sort, rød og grøn peber – derved opnås denne gode smag uden den bliver for stærk.

Grov peberblanding med smag af løg, hvidløg, peber og paprika. Den er særdeles velegnet til toppyntning af stege, fisk og kantkrydring af eks. hakkebøffer, steaks samt til alle former for grillspecialiteter. Den er lækker at drysse over avocadomaden eller røre op i smør for en meget velsmagende kryddersmør. Ligeledes i creme fraiche, olie eller mayonnaise.

Grov dekorativ krydderiblanding med en smag af hvidløg og rosmarin. Den komplimenterer lam helt perfekt, men er også velegnet til lyst kød, toppyntning mm. Den smager godt i smør, cremefraiche og kan drysses direkte over salaten eller ris, pasta og kartofler.

Krydderiblanding med smag af paprika, løg, hvidløg, basilikum og persille. Den kan tilføres i alle kødretter, fisk og skaldyr. Ligeledes til kartofler, grøntsager og salater. Den kan røres i smør, crem fraiche eller olie eller drysses direkte på.

Hvidløg, rødvin, paprika, chili og persille. Den kan anvendes til krydring af alle typer kød. Den kan gnides på kødet inden stegning. Den tilfører også kartoffel og grøntsagsretter noget kant og smag. Nyheder:

Ægte kanel. Brug den i bagværk, på chia -og havregrød eller selvfølgelig risengrøden. Smager også godt ovenpå f.eks. skyr, yoghurt, æbler. Eller i de græske farsboller, hvor det er lækkert at tilføje feta, kanel, krydderurter og persille.

Krydderiblanding med en dejlig og kraftig smag af karry.

  • The Italian Stallion – BBQ Rub

Krydderiblanding med smag af paprika, fennikel, persille og hvidløg. Lækker til al slags kød. Perfekt til BBQ og rubs.

Krydderiblanding med en sød, røget smag af paprika, løg, koriander, spidskommen og hvidløg. Perfekt all round BBQ krydderi.

åbne krydderi dåser på et pizzabræt. Flotte farver og lækre kvaliteter. Rød, brun, hvid, gul, grønlige nuancer