Ingredienser:

 

Chocolate dejen

§ 250g mel

§ 120g Kakaopulver

§ 5ml Vanilieessens

§ 120g sukker

§ 150g blødt smør

§ 1 æg § 50ml Wild Appetite Strawberry Chocolate Sauce

Fyld:

§ 1/4l fløde

§ 30g sukker

§ 120g smør

§ 450g mørk chokolade § 150ml Wild Appetite Strawberry Chocolate Sauce

Sådan gør du

Chokoladedejen:

 Kom mel, kakao, sukker, vanilie og smør i en skål og pisk godt med håndmixer eller i en røremaskine. Vend forsigt Strawberry Chocolate saucen i. 

 Ælt dejen godt sammen med hænderne og sæt på køl I 10 minutter.

Rul dejen ud til ca 3 mm tykkelse og pres den forsigtigt ned I en tærteform eller springform som du først fylder med ris I bunden og derefter beklæder med bagepapir.

Bag den I ca 20 minutter ved 160 grader eller indtil dejen er sprød.

Fyldet:

Kom forsigtigt alt fyldet I en tykbundet gryde( eller vandbad) og rør forsigtigt I det til det er smeltet. Køl det lidt a fog hæld det over chokoladedejen og køl I 4 timer inden servering

Pynt evt. Med hvid glasur og jordbær.