Ingredienser:

· 1 spsk olivenolie

· 2 fed hvidløg, presset

· 1 løg, hakket fint

· 2 squash, hakket

· 200 gram champignon, I skiver (Brug evt. æggedeler)

· Tomatoer, hakket

· 1 spsk kapers

· 1,5 dl Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce

· 1,5 dl fløde

· 400 gram Pasta

· Salt and peber

· Persille, fint hakket

· Parmesan ost

Sådan gør du

Varm olien I en stor gryde og tilsæt hvidløg og løg. Steg dem langsomt på middelvarme i 3-4 minutter eller indtil løget bliver gennemsigtigt og sødt.

Skru op for kogepladen og tilsæt squash og champignons og steg dem i cirka 2 minutter.

Tilsæt Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce og fløden og lad hele retten simmer i cirka 5 minutter.

Fjerne gryden fra varmen og tilsæt tomater og kapers.

Smag til med salt og peber.

Kog pastaen al dente

Kom sovsen over pastaen og pynt med persille og parmesan osten.