Veggi salat med Pasta og Matakana bell Pepper Sauce

Ingredienser:

· 1 spsk olivenolie

· 2 fed hvidløg, presset

· 1 løg, hakket fint

· 2 squash, hakket

· 200 gram champignon, I skiver (Brug evt. æggedeler)

· Tomatoer, hakket

· 1 spsk kapers

· 1,5 dl Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce

· 1,5 dl fløde

· 400 gram Pasta

· Salt and peber

· Persille, fint hakket

· Parmesan ost

Sådan gør du

Varm olien I en stor gryde og tilsæt hvidløg og løg. Steg dem langsomt på middelvarme i 3-4 minutter eller indtil løget bliver gennemsigtigt og sødt.

Skru op for kogepladen og tilsæt squash og champignons og steg dem i cirka 2 minutter.

Tilsæt Wild Appetite Matakana Bell Pepper Sauce og fløden og lad hele retten simmer i cirka 5 minutter.

Fjerne gryden fra varmen og tilsæt tomater og kapers.

Smag til med salt og peber.

Kog pastaen al dente

Kom sovsen over pastaen og pynt med persille og parmesan osten.

Flere spændende opskrifter